Jeg hygger mig stadig ude på Teknisk Skole. Det er super sjovt og jeg har fået en rigig sjov klasse. Så hvis I læser det her, GODDAG! Husk at trykke Æble Børge hvis I mister kontrollen over horeungerne. Egentlig går jeg på det der hedder Media College Aalborg, men det indgår som en del af Teknisk Skole. Det er lidt forvirrende, men forstå det sådan her. Jeg bygger ikke huser eller passer dyr.

Her lærer vi at være kreative. Jeg har den fordel, at jeg er kreativ i forvejen.

Der ligger en rigtig sjov bag historie bag den her. Katrines mor og jeg har tegnet ham her. Det er et æg på en væltepeter. Hvor ironisk, ikke? Min søde kæreste Katrine har en mormor. Hun foreslog forleden at vi lavede skidne æg. Vi vidste ikke rigtig hvorfor de hed det. Jeg har efterfølgende fundet ud af, hvorfor de hedder skidne. Forklaring kommer direkte fra min gode ven, Wikipedia:

“Skidne æg er en traditionel påskeret. Påskelørdag kaldtes også for eksempel “skidtlørdag” eller “skiden lørdag” fordi det var vaskedag. Man måtte ikke gøre rent, vaske eller gøre andet arbejde på helligdage, man havde derfor ikke gjort noget hverken skærtorsdag eller langfredag, så navnet fortæller noget on rengøringsstandarden og lugten når det blev “skiden lørdag”.”

Hvis du ikke har prøvet en tegneplade før, kan den sagtens anbefales. Jeg synes det er meget lettere at tegne med den, end med en mus. Den føles bare mere rigtig i hånden end en mus. Indtil videre har jeg tegnet med en mus. Det har gået godt, men jeg kan altså klart bedre lide at tegne med pladen. Her er et eksempel på hvad jeg har tegnet.

Jeg håber, at den her uddannelse kan gøre mig lidt bedre til at tegne. Jeg har fornyligt købt mig en tegneplade, fordi jeg også vil tegne som Cassan. Min er dog lidt mindre Hi-tech. Den er fra Wacom og kostede mig omkring 699 ,-

Del på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *