Katrine bad mig komme med et udkast til et nyt logo for hendes foto-side. Det her er mit første forsøg på et re-design. Hendes nuværende logo ser sådan her ud:

O'et i Photography forestiller en kameralinse.
O’et i Photography forestiller en kameralinse.

Jeg har fremstillet to udgaver af mit logo-udkast. Jeg har ikke ændret i navnet men derimod i fonten og typografien. De ser sådan her ud:

Sort på hvid, for at holde det i tråd med eksisterende farveforhold.
Sort på hvid, for at holde det i tråd med eksisterende farveforhold.

Jeg har også fremstillet et eksemplar i hvidt for at vende det hele på hovedet.

Hvid på sort giver et anderledes udtryk og mulighed for at placere det oven på sort.
Hvid på sort giver et anderledes udtryk og mulighed for at placere det oven på sort.

Markante ændringer i logoet er som førnævnt typografien og fonten. Det nuværende logo er sat med Courier New. Bogstaverne minder om en skrivemaskines. Mine logoudkast er sat med Arial Black. De er desuden knibet meget tættere for at give et sammenhængende udtryk. “By boegh” er rykket nedunder “phy” for at tone det ned. Til sidst er det sidste O i photo byttet ud med et menneske øje. Det giver en kontrast imellem den bevarede kameralinse som det tekniske og det menneskelige øje.

Del på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *