“Onsdag den 12. januar 2011 valgte jeg at ride med på blog-bølgen. Jeg har været på den lige siden. For nylig, har jeg købt mig et domæne-navn og tilhørende webhotel. Nu ligner det mere en hjemmeside end før. Mit eneste problem er nu bare, at blogger ikke kan følge med. I takt med, at jeg bliver mere og mere professionel så får jeg også naturligt højere og højere krav. Det er eksempelvis ikke så voldsomt nødvendigt, at min blog så fantastisk ud på en mobil-telefon… Det er det nu. Jeg kan ikke søge praktik i virksomheder hvis min mobil-side ser latterlig ud. Det holder simplethen ikke.

– fra Blogger.com-udgaven af min hjemmeside.

 

Flytningen er nu fuldendt. Jeg har flyttet min blog fra Blogger.com til WordPress. Siden er stadig hostet af One.com. Her kan du læse mere om hvad dét indebærer.

Jeg har naturligvis også inviteret alle mine søde Illustrator-figure til at flyte med! Her får de endda mere plads til at brede sig på!

Juan Carlos, Yeti, Ænderne, Henning, Æg og Herman hænger ud!
Juan Carlos, Yeti, Ænderne, Henning, Æg og Herman hænger ud!

 

Den helt store ændring på siden er, at CM-systemet er blevet til WordPress fra Blogger.com. Det gør det hele langt mere responsivt og brugervenligt. I WordPress har jeg endnu større mulighed for tilpasning af indholdet og udseende.

 

De mindre ændringer, er tilføjelse af nogle kategorier. Når du vælger disse kategorier, vil du blive sendt til en side, hvor du kan kigge i de forskellige “kasser” med produkter.

  • Webløsninger
  • Grafik
  • Dokumenter
  • Billedbehandling

Det giver måske lidt sig selv, men er alligevel en kort gennemgang af de forskellige punkter:

Webløsninger

Jeg elsker internettet og det net af hjemmesider der holder det samlet. Endnu mere kan jeg lide at designe mine egne og komme med kreative løsninger. Denne kategori vil derfor indeholde hjemmesider og webløsninger jeg har lavet. Alternativt kan der også forekomme webløsninger jeg rigtig godt kan lide og gerne vil gøre andre opmærksomme på.

Grafik

Vektor-grafik er én af mine bedste venner. Jeg laver langt de fleste af mine illustrationer i Vektor-grafik. Det er lækkert af flere forskellige årsager. Mest af alt, fordi det er skalérbart. Det vil sige, at jeg kan bruge det som favicon (meget småt) eller som gavl-udsmykning (meget stort). Vektor-grafik er min spidskompetence. Jeg er altid klar til at tegne en antropomorf skikkelse hvis jeg ikke lige har noget at lave.

Dokumenter

En af de seneste ting jeg har taget til mig er dokumenter. Afleverer du eksempelvis en jobansøgning lavet i Microsoft Word kan den let se meget grim ud. Min seneste hobby er, at udforme dokumenter i InDesign så de er klar til at blive sendt ud og give et smukt førstehåndsintryk af afsender. Et andet alternativ er brevpapir eller visitkort. Mine dokumenter indeholder ofte vektor-grafik.

Billedbehandling

Har du taget et billed og pludselig opdaget, at der står én i baggrunden du ikke vil have med på dit billed? Eller vil du måske gerne se, hvordan du ser ud med grønt hår? Hvis ja, så det her – I billedbehandling det ordnes. Jeg modtager små og store opgaver med åbne arme. Billedmanipulation og farvekorrektion er hverdag her.

Del på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *