Har du nogensinde undret dig over hvad jeg laver til daglig? Svaret er naturligvis, så lidt som muligt at jeg er mediegrafiker!

Jeg sidder til daglig (indtil videre) i et praktikcenter i Lindholm. Lærepladser hænger åbenbart ikke på træerne. Det drives af TECHCOLLEGE og det er grunden til at jeg sidder her. Jeg går nemlig på TECHCOLLEGE. Jeg går på Mediegrafiker-linjen. Det er fandme sjovt. Jeg har nogle herlige kollegaer som meget gerne må sende mig et link til deres portfolioer så jeg kan stjæle dele dem.

Vi tegner logoer og illustrationer, ombryder artikler, bygger hjemmesider og billedbehandlinger grimme billeder hele dagen.

Hvis du ikke ved hvordan bygningen ser ud, så har jeg taget mig den frihed at tegne bygningen i isometrisk stil. Isometrisk betyder enssidet… Næsten da.

Praktikcenter Lindholm, TECHCOLLEGE
Den er selvfølgelig ikke naturtro…

Det er forresten den første december i året. Nu går julen for alvor igang… igen. Personligt har jeg det som om der har været jul mindst fire gange i år. Men nu er det peppernød og risengrød tid… Mmmm. Til sidst deler jeg lige verdens bedste julesang.

Del på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *