Hallihalløj! Jeg har fødselsdag om et øjeblik.

Det er slet ikke til at tro at jeg bliver 25… men så alligevel ret logisk. Det er det naturlige tal efter 24. Det gør det ikke mindre mærkeligt. 25 er det halve af 50 og en fjerdedel af 100. Det går pludselig hurtigt.

Jeg har tegnet en lille illustration sammen med Juan Carlos for at markere dagen… imorgen.

Juan Carlos med flag
Jeg bliver 25 år imorgen. Det går stærkt!

Da jeg var 15, havde jeg ingen idé om hvor jeg ville være, 10 år efter. Det tror jeg er en meget god idé. Jeg ved heller ikke hvor jeg er om yderligere 10 år, men hvis jeg fortsætter den her vej, så kan det ikke være helt slemt!

Jeg skal nok sørge for, at tegne Juan Carlos i julekostume senere… Nu skal jeg have risengrød!

Del på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *